Гарячі страви
Риба | ||
грам | грн. | |
Судак з овочами | 100/100 | 385,00 |
Короп запечений з білими грибами | 350 | 462,00 |
Ребра коропа | 150 | 290,00 |
Хрумкий короп фрі | 150/30 | 215,00 |
Філе лосося під лимонним соусом на шпинатній подушці | 130/100/50 | 420,00 |
Птиця | ||
грам | грн. | |
Куряче філе з сиром в кунжуті | 340 | 205,00 |
Куряче філе фаршироване креветкою | 270 | 250,00 |
Філе качки з яблуком | 100/100/50 | 314,00 |
Курча Табака | 550/60/30 | 435,00 |
Стейк з індички | 150/130 | 247 |
М'ясо | ||
грам | грн. | |
Шматок "вепра" (подається з картоплею) | 200/100/30 | 285,00 |
Ребро свинне на мангалі | 300/50 | 280,00 |
Шмат телячої вирізки з картоплею та соусом з журавлини | 175/150/30 | 595,00 |
Каре телятини з картоплею під трюфельним соусом | 240/100 | 350,00 |
Гуляш "Телячі щічки" | 330 | 265,00 |
Біф-строганов з телятини | 280/150 | 242,00 |
Свинна корейка | 280/100/50 | 282,00 |
Свинина під гірчичним соусом з картопляними крокетами | 180/120/50 | 280,00 |
Стейк Рібай | 320/50 | 580,00 |
Мікс стейків (філе куряче, філе індички, корейка свинна, вирізка яловича, вирізка свинна,картопля-по селянськи, 3 різних соуса) | 1100/300/150 | 1550,00 |
Гарячі сковорідки | ||
грам | грн. | |
Пательня домашня (свинина,бекон,картопля,цибуля) | 137/100 | 273,00 |
Сковорідка палка' (куряче філе,свинина,цибуля,морква,картопля,соус перцевий) | 350 | 250,00 |
Сковорідка рибна (мідії, судак,овочі,вершковий соус) | 400 | 430,00 |