Гарячі страви
| Риба | ||
| грам | грн. | |
| Судак з овочами | 100/100 | 405,00 |
| Короп запечений з білими грибами | 350 | 482,00 |
| Ребра коропа | 150 | 290,00 |
| Хрумкий короп фрі | 150/30 | 245,00 |
| Філе лосося під лимонним соусом на шпинатній подушці | 130/100/50 | 460,00 |
| Фіш-боли зі шпинатним соусом | 150/150/70 | 375,00 |
| Птиця | ||
| грам | грн. | |
| Куряче філе з сиром в кунжуті | 340 | 255,00 |
| Куряче філе фаршироване креветкою | 270 | 290,00 |
| Філе качки з яблуком | 100/100/50 | 345,00 |
| Курча Табака | 550/60/30 | 475,00 |
| Стейк з індички | 150/130 | 260,00 |
| М'ясо | ||
| грам | грн. | |
| Шматок "вепра" (подається з картоплею) | 200/100/30 | 320,00 |
| Ребро свинне на мангалі | 300/50 | 315,00 |
| Шмат телячої вирізки з картоплею та соусом з журавлини | 175/150/30 | 620,00 |
| Каре телятини з картоплею під трюфельним соусом | 240/100 | 385,00 |
| Гуляш "Телячі щічки" | 330 | 310,00 |
| Біф-строганов з телятини | 280/150 | 255,00 |
| Свинна корейка | 280/100/50 | 310,00 |
| Свинина під гірчичним соусом з картопляними крокетами | 180/120/50 | 295,00 |
| Стейк Рібай (ціна за 100 г сирого) | 100 | 195,00 |
| Мікс стейків (філе куряче, філе індички, корейка свинна, вирізка яловича, вирізка свинна,картопля-по селянськи, 3 різних соуса) | 1100/300/150 | 1650,00 |
| Гарячі сковорідки | ||
| грам | грн. | |
| Пательня домашня (свинина,бекон,картопля,цибуля) | 280 | 293,00 |
| Сковорідка палка' (куряче філе,свинина,цибуля,морква,картопля,соус перцевий) | 350 | 270,00 |
| Сковорідка рибна (мідії, судак,овочі,вершковий соус) | 400 | 450,00 |














